Het is een nieuwe tent, zoals dat zo mooi heet.

Je kunt er dus eten en drinken in een zogenoemde industriële sfeer.

_DSF6495-A

In het voormalig Honig complex te Nijmegen wordt volgens oude ambachten gekookt en maken ze gebruik van lokale producten. Op de website vertelt men ondermeer dat ze pekelen en roken. Ze maken zelf worsten, paté’s, mosterd, jams en chutneys. Daarnaast serveren ze vlees dat de hele nacht heeft gegaard.

Het was ‘gewoon’ lekker.

De locatie is vanzelfsprekend een fotografische uitdaging en schreeuwt om beelden in zwart-wit. Nostalgie ten top. De sfeer van passie en ambacht heb ik in één beeld samengebracht. Daarnaast is er volop ruimte om je tussen de gangen door uit te leven en je creativiteit de vrije loop te laten. Wel keuzes maken.

ENJOY!


_DSF6494

_DSF6495

Of ga gewoon zelf kijken en proeven natuurlijk.

DE MEESTERPROEF