_PSF6410aIn het fotomuseum in _PSF6420-aRotterdam hangt een uitgebreide expositie van het werk van Henri Cartier Bresson (Europa – What Else?). Even verderop ligt – zoals vaker – een enorm en kleurrijk cruise-schip als een flatgebouw aan de kade te wachten op de terugkomst van de passagiers die een dagje Rotterdam aan doen.

Het is ‘voer voor fotografen’. Ik doe het niet voor minder en ergens in mijn hoofd zit een zin: ‘en toen was er licht’. Ik kan het niet helemaal plaatsen, maar in ieder geval is het blauwe licht niet afkomstig uit de tijd van Cartier-Bresson. Er hangt, via een prachtige gele kabel, een auto aan een oplaadpaal.

Voor het verder testen van de instellingen van mijn Fuji-XPro2 kon ik geen dankbaarder kleurobjecten vinden. Meer van mijn werk is te zien op Werk aan de Muur.

ENJOY !!