EVADit is Eva.

Ik ontmoette haar tijdens mijn laatste bruidsfotografie bij Mildred en Marco. Zij was wachtend op haar boeketje en ik kon aan haar mooie jurk zien dat zij het bruidsmeisje was. Ze had ook een prachtige paars-zilveren tas en had nieuwe glitterschoenen. Schitterend zag ze er uit. Natuurlijk maakte ik een paar foto’s van haar bij het begin in het stadhuis.

Het was voor ons beiden kijken, kijken en verdwalen in de vele momenten. Eenmaal de ringen weggebracht, keerde zij terug naar haar plaats – naast haar moeder. Ik hield haar in de gaten en ja hoor, daar droomde zij weg. Wegdromen in de richting van haar nagellak en haar schitterende boeket. Welk bruidsmeisje droomt er nu niet weg. Eva in ieder geval wel en daar was ik blij mee.

Er was mooi licht, tegenlicht zelfs.

Tegenlicht dat haar boeket en haar wangen streelde. Precies op het moment dat we beiden keken. Samen kijkend, ieder naar iets anders, maar het was echt dromen…., de hele dag eigenlijk wel een beetje.

Fotograaf of bruidsmeisje zijn is magic! Enjoy!