lenteVoor iedereen die vindt dat de tijd vliegt, plaats ik nog even een moment om te kunnen onthaasten. Soms overkomt het je gewoon. De tijd gaat door en dan ineens merk je op dat de lente alweer voorbij is. Wat heb ik van zo’n constatering spijt gehad! En dan moest je weer maanden wachten voordat hetzelfde schouwspel opnieuw begon. Eerst het geel en later het wit. Power waarvan je vindt dat je er eigenlijk niet aan voorbij mag gaan. Alle tijdschriften schreeuwen het wel van de daken, maar ja, time flies….. alsof dat een excuus is.

Een groot voordeel is ook dat je er niet echt voor weg hoeft om het mee te maken. Het gebeurt om je heen. In de achtertuin, langs de snelweg en zelfs op het balkon.

Lente, over 10 dagen is ze alweer een maand oud en op een derde van haar leven in 2016.

Enjoy!