Het is niet echt goed uit te leggen. Onze hoofdstad blijft een magische aantrekkingskracht op mij uitoefenen. Zij is eigenlijk overal voor geschikt. Om een schitterende voorstelling te bezoeken, om uit eten te gaan of te verdwalen in een van de vele musea. Er is overal wel een gelegenheid voor. Om simpelweg weg te zijn, bijvoorbeeld. Weg, even weg van alles. Geen mens die op je let. Met of zonder gat in je nieuwe of oude broek bijvoorbeeld. Of met je haar halfstok. Geen probleem. Weg, zwervend langs de grachten, langs de oude panden, luisterend naar het nasale geluid van de Mokumers op de markt. Een harinkje pikken of een vers biologisch broodje. De markt, de Noordermarkt bijvoorbeeld. Een schitterende plek om je nieuwe camera uit te testen. Genieten van de vele, vele beelden die het oog passeren. Enjoy!

JHG-12

JHG-14

JHG-13

JHG-15

JHG-28

JHG-17

JHG-27

JHG-21

JHG-26

I love my Fuji X-Pro2.